Loodgieter Dordrecht

Home | Erkende loodgieter Dordrecht | Blog |  loodgieter Dordrecht werkzaamheden

Bel voor spoed reparaties loodgieter Dordrecht onze loodgieter centrale maakt in overleg met u een afspraak hoe laat u in de woning aanwezig bent.

Loodgieter Dordrecht

Loodgieter Dordrecht kan binnen 30 minuten in uw bedrijf of woning staan, maar komen ook aan het eind van de middag of avond.

Uw tijd is kostbaar, wij bieden dag en nacht service bij loodgieter Dordrecht werken wij met gemotiveerde vakmensen die in iedere reparatie een uitdaging zien, uw nood situatie ons vak.

Loodgieter Dordrecht repareren, onderhouden en installeren CV HR ketels, radiatoren, thermostaat kranen vloerverwarming in badkamers of woongedeelte bel ons rustig voor een advies.

Spoed 24/7 en binnen 30 minuten bij u thuis

loodgieter Laren

 

Bel 078-2048035

 

 

Kom langs in de showroom van loodgieter Dordrecht voor advies op het gebied van installatie van luxe badkamers, fuctionele badkamers, senioren badkamers alle merken sanitair, kranen en accessoires.

Loodgieter DordrechtLoodgieter Dordrecht is ook de specialist op het gebied van stankoverlast, een verstopt toilet, bad, douche, gootsteen afvoer. Vaak kunnen onze loodgieters deze eenvoudig te verhelpen.
Onze loodgieters van loodgieter Dordrecht werken met lek detectie apparatuur, de verstopping is snel te vinden en op te lossen.

Het is verstandig om de hoofdriolering regelmatig te inspecteren, dat voorkomt verstoppings klachten en stank overlast.

Bij loodgieter Dordrecht verhelpen van uw daklekkage en doen meteen een dak inspectie en waar nodig repareren we het dak meteen om meer schade te voorkomen.
Het dak kom je in de regel niet vaak op en hoe lang de dakbedekking er ligt is ook iets waar we over na denken, tot er na een zware regenval lekkage ontstaan, wateroverlast in de woning en vochtplekken op plafonds en muren.
Bij loodgieter Dordrecht geven we 10 jaar garantie op nieuwe dakbedekking.

Wij bij loodgieter Dordrecht zijn gespecialiseerd in het vakkundig aanbrengen van bitumen dakbedekking, 10 jaar garantie op bitumen dakbedekking en materialen.
Onze loodgieters zorgen ook voor het afvoeren van de oude dakbedekking.

Tijdens de werkzaamheden gebruiken onze loodgieters een buitenlift. U merkt binnenshuis niets van onze werkzaamheden.

Spoed 24/7 en binnen 30 minuten bij u thuis

loodgieter Laren

 

Bel 078-2048035

 

 

Voor als het vakwerk moet zijn bel dan loodgieter Dordrecht wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor het monteren van een buitenkraan, douche of om een buitenkeuken te installeren.
Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van een buitenkeuken, materialen en buitenkeukens installeren gaat in goed overleg.
De plaats van de keuken, aan en afvoer leidingen installeren is voor ons dagelijks werk vraag onze specialist wat de mogelijkheden zijn.
Loodgieter Dordrecht voor alle voorkomende loodgieters klussen in en rond het huis.

Erkende loodgieter Dordrecht | Blog | loodgieter Dordrecht werkzaamheden