Loodgieter Gemeente Dordrecht

Zorg steeds op tijd voor het ontstoppen van de riool, om grotere verstoppingen te voorkomen.

loodgieter dordrecht

loodgieter dordrecht

Verstoppingen en riolering brengt naast stank problemen met zich mee, u kunt helaas niet langer gebruik maken van uw gootsteen, douche of toilet. U moet dus de afvoer steeds op de juiste manier onderhouden! Onze 24/7 spoed erkende loodgieter Dordrecht komt direct naar u toe, bel 078-20 480 35

Een verstoppingen en riolering, Dakbedekking, CV reparatie en onderhoud en Zinkwerken behoren steeds tot mogelijkheden die onze erkende loodgieters u bieden. We komen met spoed en 24/7 in Dordrecht meteen naar uw woning of bedrijf om de afvoer onder hoge druk door te spuiten, zodat beginnende verstoppingen meteen opgelost kunne worden. Ook al heeft u een verstopping, ook dan kan het doorspuiten van uw riool meteen verholpen worden.

 

Riool ontstoppen en onderhouden

Naast het ontstoppen van een riool, is ook het onderhouden belangrijk. Gebruik dus alleen toiletpapier wanneer het echt noodzakelijk is. Ook etensresten bij de afwas moet men uit de afvoer weren, gebruik dus een zeefje in uw gootsteen. Ook voor uw regenpijp kunt u een simpel dakje er op zetten om alle takjes en bladeren tegen te houden. De erkende loodgieter Dordrecht  denkt steeds met u mee, bel ons op 078-20 480 35

 

 

Centrale verwarming
De centrale verwarming in het huis is bijna alle huishoudens niet meer weg te denken. Zodra uw centrale verwarming niet meer werkt, dan zal de warmte drastisch vermindert worden en de kwaliteit van klimaat afnemen. Bij de loodgieter uit Dordrecht werken alleen specialisten in verwarming, die eventuele storingen verhelpen, zodat het klimaat in uw huis snel weer terug komt. Merkt u een probleem met uw centrale verwarming? Wij kunnen met spoed beginnen met onze loodgieterswerkzaamheden.

Klimaatbeheersing en airconditioning
Het gebruik van klimaatbeheersing is bijzonder belangrijk voor het bedrijfsleven, maar kan ook worden toegepast op een kleinere huishoudens. Er zijn verschillende producten die bijdragen aan het klimaat binnenshuis zoals warmteterugwinning en airconditioning. Het klimaat is een van de gebieden waar we zijn in gespecialiseerd voor bedrijven en particulieren. Dit betekent dat wij specialisten zijn op het gebied van centrale verwarming, warmtepompen, ventilatie-units, vloerverwarming en zonnepanelen.

Dakdekkersbedrijf
In ons loodgietersbedrijf uit Dordrecht werken alleen ervaren dakdekkers. Zij kunnen u met al uw problemen of wensen in dakbedekking helpen. Met dakbedekking bedoelen wij echt alles, het repareren van een daklekkage, onderhouden en het vernieuwen of herstellen van een dakgoot. Ook kunnen onze dakdekkers dakkapellen en dakramen installeren, of zink en koper het werk te installeren. Wij zijn ook gespecialiseerd in zink- en koperwerk en dakisolatie aan uw woning.

Riolering
U kunt ook contact met ons voor de aanleg van riolering. Het aanleggen van een nieuwe riolering is altijd onderhevig aan een aantal regels. Wij zijn u hierbij grondig adviseren welke loodgieterswerkzaamheden gedaan moeten worden, zodat wij met het aanleggen van een riolering kunnen beginnen. Wij garanderen dat u minimaal last van overlast zult hebben, al onze loodgieterswerkzaamheden worden vakkundig en snel uitgevoerd.

Zink en koperwerk
Alle zink- en koperwerk en dakgoten vallen onder hemelwaterafvoer. Wij adviseren u bij de installatie van alle zink en koperwerken, aftappen of vervanging van dakgoten. Tijdens het najaar is het belangrijk dat u regelmatig al uw zink en koper werk doet te controleren, om voor lekkages of verstoppingen te voorkomen. We kunnen op afgesproken tijden alle loodgieterswerkzaamheden uitvoeren, al uw zink- en koperwerk zal er weer perfect uitzien.

Sanitair
Het installeren en repareren van Gas en waterleidingen behoren naast centrale verwarming tot een van onze specialiteiten, dit belangrijk is in het leidingennetwerk van uw elk huis en gebouw, en moet heel goed onderhouden worden. Belangrijk is dat men de gas- en waterleidingen op tijd laat controleren op lekkages etc. Een van de taken die we kunnen presteren in gas en water voor u, het controleren regelmatig gas en water. Ook valt het aanleggen van alle sanitair onder onze loodgieterswerkzaamheden. U zult geen problemen ondervinden met ons periodieke controle van gas- en waterleidingen.

24-uurs spoedservice bij alle problemen
Indien u een storing heeft in de centrale verwarming, of problemen heeft met uw klimaat of gas en water, dan zal onze 24-uurs spoedservice u direct helpen. Wij staan dag en nacht we staan voor u klaar, ook tijden feestdagen!

Ons werkgebied van erkende loodgieters Dordecht

Onze diensten:

Loodgieter Dordrecht – 24/7 beschikbaar.

Voor rioolproblemen, riool reiniging, afvoer verstoptt of daklekkage kunt u 24/7 de erkende loodgieter Dordrecht bellen op. Bel 078-20 480 35 voor Loodgieter Dordrecht 24 uurs services.