Daklekkage opsporen pannendak Dordrecht

Daklekkage opsporen pannendak in Dordrecht?

Daklekkage opsporen pannendak Dordrecht

Daklekkage opsporen pannendak Dordrecht

Een goede dakbedekking is heel belangrijk om dak lekkages en andere overlast te voorkomen. Een klein mankement op het dak kan grote gevolgen hebben. Het is daarom ook belangrijk om het dak regelmatig te controleren. Afhankelijk van de gebruikte materialen, de ligging van het pand en de omgeving zal de dakbedekking sneller of minder snel verouderen. Bel ons op 078-20 480 35.

 

 

cv installateur Dordrecht

Lekkage pannendak voorkomen

Lekkages aan het dak worden meestal pas opgemerkt wanneer het vocht daadwerkelijk door het dak de woning binnendringt. Er ontstaan vochtplekken in de muren en plafonds en het kwaad is dan al geschied. Het is dan ook verstandig om de dakbedekking regelmatig te controleren. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld jaarlijks de dakgoten, naadverbindingen en de dakbedekking controleren. Daarnaast is het verstandig om met enige regelmaat (bijvoorbeeld 1 keer in de 5 jaar; vaker bij een ouder dak) een dakdekker het dak te laten inspecteren, aangezien die vaak meer ziet dan u. Het spreekt voor zich dat het, vooral bij oudere daken, verstandig is om het dak ook te controleren na een hevige storm.

Daklekkage pannendak repareren

Als er een daklekkage in uw hui in Dordrecht geconstateerd is dient er zo snel mogelijk een reparatie uitgevoerd te worden om ergere schade te voorkomen. Bij spoedgevallen in de avond of weekend wordt er vaak in eerste instantie een noodvoorziening geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de schade in ieder geval niet groter wordt. Kort daarna wordt de reparatie dan uitgevoerd. Hierbij is het mogelijk om alleen het gedeelte van het dak te repareren waar de lekkage zich bevindt, of om gelijk de gehele dakbedekking te vernieuwen. In het geval van een daklekkage is het verstandig om de dakdekker direct het hele dak te laten inspecteren. Als er een lekkage is komt het namelijk vaak voor dat het dak meerdere zwakke plekken heeft. Als dit het geval is kan de dakdekker deze plekken alvast preventief herstellen of vervangen. Bel ons op 078-20 480 35.

Kosten dakreparatie

Het is lastig om een kostenindicatie te geven van een dakreparatie, aangezien de kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren. Denk hierbij aan de gebruikte materialen en grootte van de lekkage. In de meeste gevallen is het wel zo dat een reparatie het voordeligste is wanneer u hem zo snel mogelijk laat uitvoeren. Voorkom dus (ergere) schade en neem in vroege fase contact met ons op om het dak te controleren en eventueel te repareren.

cv installateur Dordrecht

Dakdekker in Dordrecht

Heeft u toch een daklekkage aan uw pannedak? Neem dan contact op met een dakdekker bij u in de buurt zoals deze dakdekker in Dordrecht. Ook als er dakpannen zijn los gewaaid, of u een geheel nieuwe dakbedekking wil laten leggen kunt u contact opnemen. Zij kunnen u snel en vakkundig helpen met al uw dakgerelateerde werkzaamheden. Bel voor Daklekkage opsporen pannendak Dordrecht? Bel ons op 078-20 480 35.